Hieronder vind je de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice@charmco.nl.

Ontvang ik hetzelfde product zoals te zien is op de foto?

De fotografie en 3D-modellen van onze producten zijn van de hoogste kwaliteit. Op deze manier is ieder detail duidelijk te zien. Afhankelijk van het materiaal van het dekbedovertrek of kussensloop en lichtinval, kan er altijd een klein verschil ontstaan.

Hoe kan ik mijn pakket volgen?

Zodra je bestelling ons magazijn verlaat, ontvang je een e-mail met een tracking-link. Soms belandt deze e-mail in je spambox, controleer deze dus ook regelmatig.

Kan ik mijn aankoop annuleren?

Wil je een aankoop annuleren vóórdat jouw bestelling ons magazijn heeft verlaten? Stuur zo snel mogelijk een e-mail naar klantenservice@charmco.nl met daarin jouw ordernummer.

Let wel, de verzendwerkzaamheden in ons magazijn worden zeer snel uitgevoerd. Hierdoor kunnen wij je niet garanderen dat we jouw bestelling kunnen annuleren.

Ik heb geen orderbevestiging ontvangen. Wat kan ik doen?

Voorkom dubbele orders en plaats de bestelling niet opnieuw. Neem in plaats daarvan contact met ons op door een mail sturen naar klantenservice@charmco.nl. Vermeld hierin jouw persoonlijke gegevens. We lossen het probleem daarna op een gepaste manier op zodat jij zo snel mogelijk van je aankoop kan genieten.

Kan ik na aankoop nog wijzigingen aanbrengen in mijn bestelling?

Het kan voorkomen dat je na de aankoop toch nog iets wil wijzigen in je bestelling. Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op door een e-mail te sturen naar klantenservice@charmco.nl. Belangrijk: vermeld je ordernummer zodat we jouw bestelling snel kunnen terugvinden.

Is jouw bestelling nog niet verwerkt in ons magazijn? Dan kan jouw order vaak nog aangepast worden Let wel, de verzendwerkzaamheden in ons magazijn worden zeer snel uitgevoerd. Hierdoor kunnen we niet garanderen dat je jouw bestelling nog kunt wijzigen.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Zijn jouw producten op voorraad en heb je ze op werkdagen vóór 23:45 besteld? Dan doen wij ons uiterste best om jouw bestelling de volgende werkdag te leveren.

Hoe wordt mijn bestelling verpakt?

Grote bestellingen worden verpakt in een doos en kleinere bestellingen worden in een verzendzak verstuurd.

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

Je kan je pakket volgen via de trackinglink die je van ons hebt ontvangen op het moment dat jouw bestelling ons magazijn heeft verlaten. Hier wordt ook vermeld wanneer jouw pakketje is bezorgd. De eerste bezorgpoging is altijd een bezorging aan huis. Als je het pakketje bij de eerste bezorgpoging niet in ontvangst hebt genomen houdt het transportbedrijf je op de hoogte van de verdere voortgang.

Ik ben mijn kortingscode vergeten in te vullen. Wat nu?

Dat is vervelend. Neem zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice via klantenservice@charmco.nl dan gaan we kijken wat we voor je kunnen doen.

Mijn kortingscode werkt niet. Wat nu?

1. Controleer of je aan de voorwaarden van de kortingscode voldaan hebt.
2. Controleer de spelling van je kortingscode. Let op: controleer ook of er geen spatie voor of achter de code ingevuld is.
3. Controleer of de kortingscode niet verlopen is.
4. Neem zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice door te mailen naar klantenservice@charmco.nl

Wat zijn de openingstijden van Charm & Co?

Je kan op www.charmco.nl 24 uur per dag bij ons terecht voor de mooiste dekbedovertrekken en kussenslopen. Wil je contact met ons opnemen? Dan houden wij op werkdagen kantooruren van 9:00 tot 17:00 aan.

Via welk e-mailadres kan ik jullie bereiken?

Wil je ons een compliment, vraag, opmerking of klacht sturen? We helpen je graag via klantenservice@charmco.nl. Stuur dan ook je persoonsgegevens en eventueel je ordernummer mee zodat wij jou snel en compleet mogelijk kunnen beantwoorden.

Hoe lang heb ik garantie op mijn producten van Charm & Co?

Op alle aankopen bij Charm & Co is de wettelijke garantie van kracht. Dat houdt in dat je naar redelijkheid mag beoordelen of het product je bevalt. Wanneer het product gebruikt, gewassen, beschadigd of incompleet is, ben je zelf verantwoordelijk voor de waardevermindering van het product. Dit geldt ook wanneer de verpakking van het artikel incompleet en/of beschadigd is. Haal het product daarom niet volledig uit de verpakking, maar open de verpakking netjes zonder sporen achter te laten wanneer je het materiaal wil voelen. Lees onze algemene voorwaarden voor meer informatie.

Het product bevalt me toch niet. Mag ik het terugsturen?

Je mag je product uiteraard altijd naar ons terugsturen. Houd er rekening mee dat we het aankoopbedrag alleen volledig kunnen terugbetalen wanneer:

- het product korter dan 14 dagen geleden ontvangen is
- het product ongebruikt, ongewassen, onbeschadigd en compleet is*
- de verpakking van het artikel compleet en onbeschadigd is*

*Ben je benieuwd naar het materiaal van jouw dekbedovertrek of kussensloop? Open de verpakking dan netjes en voorzichtig zodat je geen sporen achterlaat op de verpakking. Je kan op deze manier de stof voelen. Haal het product niet volledig uit de verpakking zodat wij zeker weten dat het artikel niet gebruikt is.

M’n bestelling is beschadigd geleverd. Wat nu?

Dat is erg vervelend en natuurlijk niet de bedoeling! Helaas gaat er wel eens wat mis tijdens het verzenden. Maak direct een duidelijke foto van de beschadiging en neem zo snel mogelijk contact met ons op via klantenservice@charmco.nl dan zorgen we voor een passende oplossing.

Ik wil mijn bestelling retourneren. Welke stappen moet ik nemen?

Bevalt een product toch niet? Dat kan natuurlijk gebeuren. Volg de volgende stappen voor een soepele retourprocedure.

1. Controleer of het product dat je wil retourneren aan de volgende voorwaarden voldoet:
- het product korter dan 14 dagen geleden ontvangen is
- het product ongebruikt, ongewassen, onbeschadigd en compleet is
- de verpakking van het artikel compleet en onbeschadigd is

2. Meld je retour aan via het retourportaal. Daarna heb je 14 dagen de tijd om het artikel naar ons terug te sturen.

3. Verpak jouw terug te sturen artikelen goed zodat ze onbeschadigd bij ons terechtkomen en plak het retourlabel op de verzendverpakking en niet op de verpakking van het product zelf. Tip: wil je meerdere producten tegelijk terugsturen? Verpak de artikelen in één pakket zodat de retourkosten laag blijven.

4. Verstuur jouw te retourneren producten naar:

Charm & Co Brands B.V.
Postbus 370
3990GD Houten
Nederland

Ik heb een artikel teruggestuurd. Hoe lang duurt het voordat ik mijn geld terug heb?

Wanneer jouw retour is gecontroleerd en aan de voorwaarden voldoet, zullen wij binnen 14 dagen nadat je de retour hebt aangemeld het betaalde aankoopbedrag terugstorten. Lees voor meer informatie hierover onze algemene voorwaarden.

Let op: wanneer je slechts een deel van je bestelling retourneert, worden de verzendkosten van de heenzending niet gerestitueerd.

Ik heb slechts een deel van mijn bestelling geretourneerd. Krijg ik mijn verzendkosten voor heenzending terug?

Nee, de kosten voor de heenzending blijven van toepassing, omdat je het andere deel van de bestelling nog in je bezit hebt.

Betaal ik verzendkosten voor de retourzending?

Ja, je bent zelf verantwoordelijk voor de retourkosten.

Mijn vraag staat hier niet tussen. Wat nu?

Geen probleem. Onze klantenservice staat altijd voor je klaar! Neem contact met ons op via klantenservice@charmco.nl Vermeld hierbij je ordernummer zodat we jouw vraag snel en duidelijk kunnen beantwoorden.

Bedankt voor je inschrijving!
Je bent al ingeschreven!